7.4.10

Ημέρες μονολόγων. Έχω γίνει σαν το λούκι του νεροχύτη, κάθε σκέψη σχηματίζει δίνες που γυρίζουν γύρω από έναν νοητό άξονα, μέχρι να τις καταπιεί ο σωλήνας με ένα μικρό ρέψιμο. Πριν από λίγες μέρες σκέφτηκα ότι είχε περάσει καιρός από την τελευταία μου ανάρτηση και είπα να κάτσω να γράψω δυο λέξεις. Μα τι ακριβής έκφραση, σκέφτηκα. Γιατί οι "τρεις λέξεις" θα ήταν δυο. Βέβαια και οι "δύο" είναι μία. Για κοίτα όμως τα γράμματα, το δύο έχει 3 και το τρία 4.
3+4 =7.
7 έχει το τέσσερα και 4 το εφτά. Γιατί τα λέω όλα αυτά; (να και μια ερώτηση με γράμματα 17).

Τέλος.
Έκλεισα τον υπολογιστή και πήγα για ύπνο.

Όταν σήμερα με σκούντηξε ο Θας, ακούστηκε ένα ΚΡΑΚ. Κάτι τρέχει σίγουρα με τις αναρτήσεις μου, σκέφτηκα. Μπήκα σε ένα φόρουμ:

Κρακ κανει?!
Ένα ντανννν.... ακούγεται, σαν να το τραβάς τέρμα και να το αφήνεις απότομα και κατά την εκτόνωση ακουμπούν οι σπείρες των ελατηρίων μεταξύ τους .Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω κατανοητός με τη περιγραφή!!!
Kατάλαβα περίπου τι λες... Ρώτησα γιατί εμένα οι μαμα αναρτήσεις όταν ανοίγουν τέρμα κάνουν δυνατά κρακ κρακκ..!


ΗΕLP παιδιά. Δεδομένα =C2 VTS ενός χρόνου αμάξι, 20000 χιλιόμετρα, 16 ζάντες μαμίσες. Ζητούμενο= χαμήλωμα αλλά όχι σαύρα. Σκέφτομαι μόνο ελατήρια προς το παρόν και ελατήρια των 3.5 πόντων. Να έχει λίγο εφέ αλλα κυριλέ φάση, όχι σαύρα ξαναλέω διότι έχουμε εδώ πάνω δρόμους enduro.

Ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά. Είπαμε χαμήλωμα, αλλά όχι σαύρα. Βέβαια. Ο δρόμος είναι εντούρο, δίκιο έχει ο άνθρωπος.

Παιδιά μια ερώτηση, ένα φιλαράκι έχει πρόβλημα με δάκρυσμα λαδιού από την πίσω ανάρτηση του gs 1100 (μικρή ποσότητα). Το θέμα είναι ότι φεύγει για διακοπές διπλός και φορτωμένος. Λέτε να έχει σοβαρό πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Κι εγώ θα δάκρυζα, αν έφευγα για διακοπές διπλή και φορτωμένη, μικρέ. It's spring time. Μελισσούλες, λουλουδάκια, you know.


7 σχόλια:

x-ray είπε...

:)
το κασκολ μοιάζει πιξελοτο.

ou ming είπε...

pixelotto?

houli_v είπε...

Το : χρόνια πολλά πόσα ou ming έχει και αυτό 17 γράμματα :)

thas είπε...

Εκεί που συχνάζουμε εμείς έχει πιο ποιητικά παιδιά:

"Η λυχνία κάνει την εμφάνισή της με μια λεπτή, πενταδιάφανη στρώση από ντελικάτες αρμονικές που όχι μόνο δεν κρύβουν αλλά τονώνουν την ανάλυση, με φοβερό αέρα και αποστάσεις των οργάνων και τρισδιάστατη ανάπτυξη, που δίνει έμφαση στο περίγραμμα και την κίνηση παρά στη στατική υφή. Γι’ αυτό και δεν καταρρέει όταν η δράση πυκνώσει…"
Μιλάει για ενισχυτή, βεβαίως.

ou ming είπε...

houli_v, έχεις γράμματα για τη γούνα μου βλέπω :) Χρόνια πολλά!

thas, δεν κατάλαβα τίποτα. Σεφέρης; Ντελικάτες ορμονικές; Ενισχύτριες στην εμμηνόπαυση;

AA είπε...

Πολύ καλή η ανάλυση σας ou ming...Και ας μη ξεχνάμε επίσης οτι χαμήλωμα = 654 = σαύρα = Judas Priest.

thas μήπως γράφατε παλιά στον Ήχο; (και high five)...πολύ νόημα. :-D

ou ming είπε...

Γεια σου ΑΑ :)