18.9.08

Στο μπαρ μού έδινε τα γυαλιά του. Ή του τα έπαιρνα. Δεν θυμάμαι, λεπτομέρεια. Τα φορούσα κι έλεγα ααααα, τι ωραίος κόσμος. Μετά γελούσαμε. Στο ταξί του γυρισμού είχα γυρίσει στο τζάμι και κοίταζα τα φώτα της πόλης. Είχαν όλα φωτοστέφανο. Δεν κουνούσα καθόλου το κεφάλι, αν σου πετύχει η στάση όταν είσαι μεθυσμένος, δεν την αλλάζεις. Ποδόσφαιρο στο ράδιο. Όνομα που τρέχει. Όνομα στη μικρή περιοχή. Όνομα που στέλνει την μπάλα άουτ. Όνομα που τραυματίζεται. Σκεφτόμουν. Πώς μπορεί στη ζωή να γίνει μια μικρή ανατροπή. Αν έλεγα στον ταξιτζή τι. Τίποτα. Δεν είχα όρεξη. Όταν φτάσαμε στη μικρή μου περιοχή, να' το το σουπερμάρκετ, να' το το σουβλατζίδικο, το καφενείο, το μαγαζί με τα απορρυπαντικά, πήρα μια βαθιά ανάσα. Μπήκα στο σπίτι. Γκολ.

14 σχόλια:

λολιτα είπε...

αχ ποσο ζηλευω αυτα που γραφεις...

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία έχετε μια ιδιαίτερη ευκολία σε εντυπωσιακά σκοραρίσματα. Το φίλαθλο κοινό παρακολουθεί σπάνιο ποδόσφαιρο όποτε έρχεται στην έδρα σας!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Tο λένε και «εστία» το γκολπόστ!

Nomad είπε...

Η νωρίς μεθάτε ή αργά παίζουν μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

Αν η ανατροπή γίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή (η μικρή συμπεριλαμβάνεται στη μεγάλη) τότε είναι πέναλτι.
Αν γίνει λίγο απ' έξω είναι φάουλ. Στην περίπτωση που το φάουλ έχει γίνει κοντά στην περιοχή, στήνεται ένα τείχος από ονόματα μπροστά στη μπάλα κι εσύ πρέπει να την περάσεις από πάνω για να βάλεις γκολ. Μπορείς βεβαίως να δώσεις και πάσα για να το βάλει κάποιος άλλος.
Μικρός θυμάμαι άκουγα, ότι ένας βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έβαζε γκολ με μεγάλη ευκολία μπροστά από τείχος -πιο εύκολα απ' ότι χωρίς. Χτυπούσε κάτι φάουλ που τα λέγανε "μπανάνα".

goculture.gr είπε...

με αυτά τα υπέροχα που γράφεις ου μινγκ βάζεις πάντα γκόλ!

ou ming είπε...

Αγαπητοί φίλαθλοι, τρρρέχω να προλάβω να βάλω γκολ σε ένα καράβι. Για λίγες μέρες θα είμαι στον πάγκο. Φεύγω (επιτέλους) διακοπές. Πολλά φιλιά, θα σας απαντήσω με την πάσα μου όταν επιστρέψω :)

Sanity Loss Era είπε...

Η πραγματικη στιγμη ευτυχιας δεν ειναι οταν μπαινεις στο σπιτι, αλλα οταν πετας τη τσαντα και πεφτεις με τα μουτρα στο κρεβατι.

Lion είπε...

Καλα πανια

mao tse tung είπε...

theiko. apla theiko.

φραχτης είπε...

βεβαιος - βεβαιος ...
σας υπενθυμιζω οτι εις τους "αγωνες " υπαρχει τουλαχιστον ενα ακομα ημιχρονο για να κανομε την ανατροπη του "σκορ" .
ειστε πολυ απολαυστικη (ωρες-ωρες) ποστ του ποστ...!

houli_v είπε...

Καλή να περάσεις ou ming ..

χ.ζ. είπε...

Μικρές σταγόνες σοφίας...

ou ming είπε...

:) χικ