14.9.07

Το youtube για το μπλογκ μου είναι λίγο όπως η σιλικόνη για τους μάστορες. Τη βάζουν στις τρύπες, στα κενά που αφήνουν, τα βουλώνουν και φεύγουν (από τότε που βγήκε η σιλικόνη χάθηκε το φιλότιμο, είχα πει κάποτε σε έναν και παρεξηγήθηκε). Αυτό το βίντεο όμως είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια.





Tiger Lillies και Crack of doom στο Norrlandsoperan, Umeå στη Σουηδία.
Κάμερα: Ίνγκμαρ Πάρκινσον

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα μυστήριο γιατί οι Έλληνες - πολύ περισσότερο από όλους τους άλλους Ευρωπαίους - τους λατρέψαμε. Κάπως κόλλησαν οι ψυχολογίες μας. Βρισκόμουν στη Σκωτία πριν 20 μέρες και σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα, ο δημοσιογράφος τόνιζε με θαυμασμό το ότι η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη αγορά τους. Ο Jacques απαντούσε "They love us there...". Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ ένιωσα πολύ περήφανος :)

x-ray είπε...

Καμιά φορά μου θυμίζουν flamenco η fado με πολύ τρέλα à la Σουηδικά.

Ήχος: Måns claquettas

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστη μου, έκαμνες ένα τεράστιο αστείο με το όνομα του καμέραμαν και κανείς δεν το σχολίασε, βγαίνω απ'τα ρούχα μου μιλάμε (θ'αλλάξω, πρέπει να πάω στο σουπερμάρκετ).

ou ming είπε...

Φέρε καμιά κοκακόλα.

ou ming είπε...

dpm, είναι διαβολικά ωραίοι οι άτιμοι.

x-ray, πείτε κάτι στον μεργυμνό που λέει ότι δεν πιάσατε το αστείο.

apomeinaria είπε...

Παρόλο που δεν είμαι ο x-ray, θέλω να πω στον μεργυμνό ότι, δεν είναι κακό να βοηθάμε τους άλλους να γελάνε... Σίγουρα, βέβαια, χάνεται το timing, απαραίτητο συστατικό για την απόλαυση της ηδονής του καλού χιούμορ, αλλά, ΟΚ, ο σκοπός επιτυγχάνεται με ολίγες παράπλευρες απώλειες... Προσωπικά, σας ευχαριστώ για την υπόδειξη.

Πρά-ακ είπε...

Και μένα είναι απο τα αγαπημένα μου τραγούδια! Δεν θα τους ξεχάσω την φορά που τους είχα δει να το τραγουδάνε στο Allu fun park!

(Ετσι το γράφουν;)

x-ray είπε...

μεργυμνός, ντυθείτε έχει αεράκι το απόγευμα πλέον και μην ξεχάσετε τη κοκακόλα.

ε είπε...

κυριε μεργυμνος εγω το καταλαβα απο τη πρωτη στιγμη
να εξηγουμαστε.
απλα δεν ηθελα να σπειρω το πανικο
γιατι στα δικα μου μερη ο παρκινσον θεριζει.

apomeinaria είπε...

:-)))))))))))))))