24.2.07

Σαββατοκύριακο ελεύθερο, αλλά αφιερωμένο στα φορολογικά παράλογα. Αποδείξεις και τιμολόγια, ΦΠΑ και παρακρατήσεις. Βγαίνω για ψώνια το πρωί. Επιστρέφοντας, κάτω από το σπίτι μου ο δρόμος είναι γεμάτος από χρησιμοποιημένα κωλόχαρτα και ξεσκισμένες σακούλες. Σηκώνω το βλέμμα μου, ο σκύλος έχει χώσει το κεφάλι του ανάμεσα στα κάγκελα και κλαίει γοερά. Θυμάμαι ξαφνικά ότι έχω ξεχάσει μια σακούλα σκουπιδιών στη βεράντα. Μου έρχεται το αίμα στο κεφάλι. Ανεβαίνω βρίζοντας τη σκάλα, ανοίγω την πόρτα, αφήνω κάτω τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και τον λούζω στις φωνές. Πέντε λεπτά αργότερα μαζεύω σκυμμένη τα σκόρπια κωλόχαρτα από το δρόμο σαν να είναι οι πέτρες που έριξε αντί για μένα ο σκύλος μου στο τζάμι του γείτονα αλλά και στον κόσμο όλο.
Έχουν βαρύνει πολύ οι μύγες μου τελευταία και δεν τις σηκώνει το σπαθί μου.


6 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Η πράξη του σκύλου σας είναι καθαρά επαναστατική και καλα θα κάνετε να την προσέξετε πριν τα μυαλά του πάρουν αέρα και γίνει ο Μπακούνιν.
Ηλεκτροσόκ.
Ηλεκτροσόκ και ψυχρολουσία είναι η θεραπεία.

ou ming είπε...

Μην λέτε τέτοια τώρα που τα βρήκατε με το σκύλο μου καλέ.

Urfurslaag είπε...

@ Ου Μινγκ:Κυρλία μου με φέρνετε σε αμηχανία με την ποιότητα των ποστ σας. Είναι καταπληκτικά.
Αλλά με φέρνετε και σε δύσκολη κάπως θέση γιατί θα πρέπει να σας ρωτήσω γιατί με βγάλατε από την προνομιούχα θέση που κατείχα στο βλογκ σας και με βάλατε ανάμεσα στους (εκλεκτους, είναι η αλήθεια) συναδέλφους?

Urfurslaag είπε...

Urfurslaag said...

Ε θέλω να πω, λίγο σπρώξιμο ακόμα θα το χρειαζόμουν, καθότι τυγχάνω νέος, πλην όμως φιλόδοξος και εργατικός.

Ιφιμέδεια είπε...

Και με την πράξη σας αυτή κερδίσατε κάτι ακόμη:
την τρίτη θέση στη λίστα όσων έχω δει ποτέ να μαζεύουν τα απορρίματα (ή τα κακά) των σκύλων τους.

Η Κουρούνα είπε...

Η πράξη του σκύλου ήταν επαναστατική. Μια διαμαρτυρία για την αισθητική της γειτονιάς -τα σκατόχαρτα στα σκατά (βάρα το αλύπητα το παλιόσκυλο που σ΄έκανε ρεζίλι! Τουλάχιστον, ήταν το χαρτί υγείας με τις καρδούλες;).