Μια πρακτική μέθοδος αναγνώρισης της φρέσκιας γαρίδας
Σύμφωνα με τις οδηγίες της νομαρχίας του Πειραιά προς τους καταναλωτές ενόψει της Σαρακοστής:
Οι φρέσκες γαρίδες γλυστράνε εύκολα στο χέρι, ενώ οι αλλοιωμένες αφήνουν μια αίσθηση ζέστης, όταν βυθίσουμε τα χέρια μας στο ιχθυοκιβώτιο.
Πρόκειται για μια παλαιότατη μέθοδο -γνωστή και ως πιλάτεμα της γαρίδας-, την οποία εφάρμοσε για πρώτη φορά ο Πόντιος Πιλάτος. Μετά έπλυνε τα χέρια του.
2 σχόλια:
η φιλη μου η οποια τυγχανει να ειναι δεκαποδολογος, εχει διαφορετικη αποψη για τη φρεσκια γαριδα
αλλα αυτη εχει τσακωθει με τον πιλατο
(καλως σε βρισκω)
Δηλαδή; πώς βλέπει κανείς αν είναι φρέσκια η γαρίδα;
Δημοσίευση σχολίου