6.5.06

OTENET. Σε περιμένει να σε οδηγήσει στους δρόμους του άγριου σεξ και να σε κάνει σκλάβο της

Πολλή δουλειά και κούραση, αγαπητοί συνάνθρωποι. Δυο-τρεις φορές αυτή την εβδομάδα έχω πιάσει το κεφάλι μου στον αέρα, λίγο πριν πέσει στο πληκτρολόγιο με τα μάτια κλειστά. Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τα σπουδαία της ζωής, δηλαδή με το μπλογκ και το σκύλο μου. Βλέπω τα σχόλια, τι να απαντήσω, πρέπει να λαδώσω το μυαλό μου πριν δώσω μια απάντηση, έχει πάθει αγκύλωση και τρίζει. Ταυτόχρονα, οι ατυχίες έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα και ρίχνουν κουβάδες με νερό στα φλογερά μου νιάτα. Η ADSL ενεργοποιήθηκε χθες, αλλά έχει βλάβη και την ψάχνουν. Σιγά μην δεν είχε. Τα λάθη στον ΟΤΕ και την ΟΤΕΝΕΤ έχουν τη βεβαιότητα του θανάτου. Ο πολλά υποσχόμενος κύριος του προηγούμενου ποστ δεν κατάφερε τίποτα. Σειρά τώρα έχει ο επόμενος:

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τις πιο δύσκολες υποθέσεις λυσίματα δεσίματα Ιμπραήμ Χότζας Αστρολόγος Εξορκιστής Θεραπευτής.

Μου τον σύστησε ένας φαν της υπηρεσίας παρατόνων.

21ΧΡΟΝΟΣ ζητεί γνωριμία με γενεωδορούς ενεργήτικους κυρίους με δικό τους χόρο.

6 σχόλια:

Περαστικός είπε...

Και η ΔΕΗ και η ΔΕΗ, μας έχουν προγραμματισμένη διακοπή αύριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2.

ou ming είπε...

Εγώ την πέρασα χθες τη διακοπή της ΔΕΗ, Περαστικέ. Σε συνδυασμό με διακοπή τηλεφώνου. Ίσως πρέπει να πάψω να λέω ότι χρειάζομαι διακοπές.

cyrus είπε...

Ελπίζω να ξύπνησες πριν τις 07:22, και να μην πήγες για ύπνο στις 07:23. Το πρωί, μετά τον ύπνο, το μυαλό δουλεύει. Το πρωί, πριν τον ύπνο, νομίζουμε ότι δουλεύει.

Ο κύριος εξορκιστής είναι μια καλή λύση. Θα τον φέρω να μου λύσει την απορία (να μου χαρίσει χρήματα, δηλαδή), και να μου δέσει το σιρόπι για το γαλακτομπούρεκο -- πάλι νερουλό έγινε.

I.P.Potis είπε...

Τηλεφονικός ο ΟΤΕ, αγαπήτη μου.
Τηλεφονικότατος.

Καλή σας δύναμη.

Ιφιμέδεια είπε...

"Ταυτόχρονα, οι ατυχίες έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα και ρίχνουν κουβάδες με νερό στα φλογερά μου νιάτα."

Σεβαστή οικοδέσποινα,

οι χιλιετίες της λογοτεχνικής παραδόσεως της πολυαγαπημένης μας πατρίδος βρίσκουν διέξοδο σε τέτοια γλωσσικά μνημεία.

Νιώθω τον πόνο σας. Ο Θεός σώζοι τη ΔΕΗ, αλλά όχι εμένα από αυτήν!

Artanis είπε...

Σήμερα κόντεψα να σπάσω το μόντεμ, τον υπολογιστή και το πληκτρολόγιο. Σιγά μη βάλω ADSL από το ΟΤΕ! Δε σφάξανε. Ούτε η PSTN δεν είναι σταθερή. Θα 'ναι η ADSL; Τι να τους κάνεις, γλυκιά μου. Πάρε τον αστρολόγο, κόλλα του το καλώδιο του τηλεφώνου στο στόμα και συνδέσου από 'κει. Σίγουρο αποτέλεσμα.