16.5.06

Καυλωμένοι οπαδοί σε ναυλωμένο πλοίο

Λείπω σε μια από τις συνηθισμένες μεταπτώσεις μου. Διαβάζω τα σχόλιά σας, μην νομίζετε. Μπαίνω και στα μπλογκ σας. Ανοίγω το παράθυρο να γράψω ένα σχόλιο, το ξανακλείνω. Κατατονία λέγεται; Άνοιξη; Υποτροπή; Δεν ξέρω. Κάθομαι σαν τον Στίβεν Χόκινγκ, ανέκφραστη κι ακίνητη στην καρέκλα, επικοινωνώ με το ένα δάχτυλο. Αυτό δείχνει, αυτό ξύνει, αυτό πληκτρολογεί, αυτό γυρίζει τη ροδέλα του ποντικιού, αυτό χαϊδεύει το σκύλο.

Όμως είχα μια ιδέα χθες.

Οι οπαδοί του τελικού την επόμενη φορά να επιβιβαστούν στη Βουλή.



Ο κύριος Καραμανλής κουρεμένος βουλί από άτσαλο photoshopαδό

7 σχόλια:

cyrus είπε...

Μου έφερες στο νου μια καταπληκτική σκηνή...

Σίγουρα έχεις δει το "Νόημα της Ζωής" των Μόντι Πάιθον.

Θυμάσαι το φιλμάκι μικρού μήκους πριν αρχίσει η κανονική ταινία; Λεγόταν The Crimson Permanent Assurance και ήταν μια παρωδία πειρατικής ταινίας, όπου το κτίριο μιας μικρής ασφαλιστικής εταιρίας καταλαμβανόταν από τους υπαλλήλους της, οι οποίοι ύψωσαν πειρατική σημαία και σάλπαραν στα θολά νερά της ασφαλιστικής αγοράς, κάνοντας επίθεση σε ασφαλιστικούς κολοσσούς.

Φαντάζομαι, λοιπόν, τους οπαδούς να καταλαμβάνουν τη Βουλή, με τους βουλευτές μέσα, και να σαλπάρουν για λιμάνια ξένα...

Ανώνυμος είπε...

Τσιφ για σταρ τρεκ πάει ο Κώστας Καλάπας! :-))

Π είπε...

Tην ou ming τη βάρεσε η άνοιξη κατακέφαλα και έπαθε ουμηνιγγίτιδα! Welcome back, έστω και άτσαλα (το photoshop ναι - το κείμενο όχι). Δεν είχες βάλει και τίτλο στο προηγούμενο post και είχα βαρεθεί να βλέπω εκείνο το, σημαδιακό ως εφάνη, "none" - υποντροπή σου!

(Eν τω μεταξύ βλέπω Mπρουκ με νέο λουκ και Kαραμαλλί χωρίς μαλλί: ελπίζω να μη σε πιάσει γουλιμία για Mητσοτάκι με μουστάκι και Πανούσι δίχως μούσι.)

Σου εύχομαι να ξαναφύγεις, αλλά πραγματικά ανοιξιάτικα, όχι κατατονικά.

dianathenes είπε...

...κι εμείς ερχόμαστε εδώ αλλά λείπεις...:)

Ιφιμέδεια είπε...

Σεβαστή κυρία,

ομοιοτρόπως υποφέρω η πιστή σας φίλη. Μην το βάζετε κάτω -αλλά και που να το βάλετε θα μου πείτε...

Ο Κωστάκης θα είναι τρέλλα με την κίτρινη/κόκκινη/πράσινη φανέλα. Είναι άλλωστε δεινός αθλητής και ο ίδιος.

Περαστικός είπε...

Η Ελλάς είναι κατειλημμένο πλοίο έτσι και αλλιώς. Στη βουλή έχουν επιβιβαστεί δουλευτές και του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, υπομένει τα άλλα ζώδια. Φώναξε τώρα την εξαδέλφη σου να προσθέσει μαλλί Old Holborn στον Κωστάκη. Ορίστε τι κάνει η πολλή δουλειά.

lemon είπε...

Κι εγώ, ou ming και Ιφιμέδεια, κι εγώ, μόνο που δεν μπορώ να το εκφράσω έτσι-οπως-εσείς, και βγάζω τον σκασμό...