20.5.06

Ευχάριστο διάλειμμα

Επειδή δεν θα προβληθεί πεντάλεπτο για τον Χιουμ πριν τη Γιουροβίζιον, το μπλογκ μας σας προσφέρει το λεπτό Χιούμορ του Αλογοσgoofy. Πρέπει να σας πω ότι γέλασα. Και δεν γελάω εύκολα. Από τη σημερινή Ελευθεροτυπία.

"Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόβλημα εικόνας. Υπάρχει η εντύπωση ότι είναι ένα κόμμα που φροντίζει για τους πλούσιους και αυτούς εξυπηρετεί η πολιτική μας. Εμείς φυσικά δεν πιστεύουμε ότι αυτό είμαστε και ότι εξυπηρετούμε τους πλούσιους! Αντίθετα, με την πολιτική μας φροντίζουμε τελικά αυτούς που έχουν ανάγκη και ενδιαφερόμαστε για τους αδύναμους".

Βρε βρε πλάκες...

5 σχόλια:

cyrus είπε...

Χμμμμ, το ίδιο με τη Γιουροβίζιον...

Διαβάζεις τη δήλωση και γελάς.

Και μετά, σκέφτεσαι ότι αυτό που λέει το εννοεί και το πιστεύει.

Άντε να γελάσεις μετά...

ou ming είπε...

Μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω cyrusgeo. Ποια δήλωση;

cyrus είπε...

Μα, του Αλογοσγκούφη. Έχασα κάτι;

ou ming είπε...

Όχι, δεν έχασες κάτι. Εγώ κατάλαβα από το σχόλιό σου ότι υπήρχε δήλωση και για τη Γιουροβίζιον.

Δεν νομίζω ότι αυτό που λέει το εννοεί και το πιστεύει. Μην ξεχνάς ότι είναι επαγγελματίας ψεύτης. Απλώς σαν τη σουπιά συνεχίζει να θολώνει τα νερά με το μελάνι των εφημερίδων.

eryx-t είπε...

Κι όμως... ψεύδεται με μια τέτοια αφοπλιστική ευθύτητα!
Με μια τέτοια ουράνια αποστασιοποίηση! Τα λόγια του προδίδουν μια τέτοια αφέλεια... που λες αν η Μαρία Αντουανέτα είχε σπουδάσει οικονομικά κάπως έτσι θα εκφραζόταν.
Αυτός δεν είναι ένας απλός επαγγελματίας ψεύτης. Είναι ένα βήμα πιο πέρα! Είναι η αλογοσκουφίτσα που προσπαθεί με το καλαθάκι της να περάσει από το σκοτεινό δάσος για να πάει να βοηθήσει την αδύναμη φτωχή γιαγιά ενώ ο κακός πλούσιος λύκος καραδοκεί να την εμποδίσει. Μόνο που κάποιοι τη έχουν μπερδέψει με την κακιά μάγισσα από το προηγούμενο παραμύθι.