20.4.06

Pap-art


Love not Warhol, είναι η νέα, μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη, η οποία εψάλη αντί της ακολουθίας του νιπτήρος χθες στον Ιερό Ναό Λάκη (Βαγγελάκη) Λακιώτη στο Ίλιον. Τον καλλιτέχνη συνόδευσε η Άννα Βρύση. Η είδηση διέρρευσε από τον Αλέξη Κωστάλα και επιβεβαιώθηκε από έγκυρες πηγές της Στάζει. Την υπόθεση ανέλαβε επιχείρηση σκούπα της ελληνικής αστυνομίας, με επικεφαλής τον γάιδαρο που σφουγκαρίζει.

10 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Θέλω να αναφονήσω Θεέ μου, αλλά στην περίπτωση μου είναι οξύμωρο.

Σπεύδω ωστόσο να προμηθευτώ τα συξέ (γαλλική προφορά) του καλλιτέχνη πριν εξαντληθούν.

Δεν θα ήτο άσχυμος ιδέα να παίξει τις δικές του επιτοιχίες και να θερμάνει το κοινό εις την συναυλίαν των Κυλιομένων Λίθων τον Ιούνιο ως Servant of Christ

ou ming είπε...

Αγαπητή Ιφιμέδεια, δεν θα ήτο άσχυμος ιδέα να αφήσουμε και τα πρώτα σχόλια για τον καλλιτέχνη. Αλλά (εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε μέλη) οι 29 κατασκευαστές του σάιτ μάς προειδοποιούν: "Παρακαλούμε να είσαστε κόσμιοι στα σχόλιά σας. Ενα έξυπνο σχόλιο λέει πολύ περισσότερα από ένα χυδαίο, το οποίο μάλιστα είναι και αμφίβολο εαν θα παραμείνει εδώ".

Αυτοί ξέρουν.

Π είπε...

Θου κύριε φυλακήν τω σκώμματί μου

Mόνο βουδιστικός αυτοέλεγχος (ξέρετε εσείς) μας σώζει, με ένα θέμα τόσο πυγαίο...

Ιφιμέδεια είπε...

Περιπεπλέχθην σφόδρα με τας οδηγίας του σαϊτ.

Πώς να σχολιάσω τον Δούλον του Χριστού Χριστόδουλον δουλόχριστον ενώ φορώ το παραδοσιακό ένδυμα της πατρίδας μας, ήτοι φαρδιά πανταλώνια. Δεν θα είμαι καθόλου κόσμια, πολύ περισσότερο αφού δεν είμαι εγ-κόσμια. Τί πρόβλημμα!

Αδυνατώ (κατά το Σμαρώ, Ζωζώ, κλπ.)

Π είπε...

Πάντως το έργο έχει μιά ατέλεια: για να είναι πιο πολύ a-la Warhol έπρεπε να εμφανίζεται πολλές φορές το υποκείμενο - καταπώς συνηθίζει, εξάλλου...

ou ming είπε...

Άκου να δεις π μου. Αν θέλεις να εμφανίζεται πολλές φορές το υποκείμενο, μπορείς να κοπανήσεις τρία-τέσσερα ποτηράκια ξεροσφύρι.

Π είπε...

Mιλώ για ζητήματα αμιγώς στυλιστικά βεβαίως βεβαίως... Tα ποτηράκια είναι ευπρόσδεκτα: έχω ήδη κοπανήσει ένα και το επόμενο θα είναι στην υγειά σου, αλλά το συγκεκριμένο υποκείμενο ούτε άπαξ δεν το θέλω!

ou ming είπε...

Εβίβα λα ρεζιστάνς, λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

νάμαστε και μεις

ou ming είπε...

Καλώς τους.