28.4.06

Τα καινούρια καρότα του βασιλιά

Αλητότητα έως το 2015 για τους μισθούς, είπε ο κύριος Γαργάρας. Ξέρετε, αυτός που όποτε ανοίγει το στόμα του, πετάγονται βατράχια. Και σκέφτομαι. Εντάξει να σου βάζουν ένα καρότο μπροστά κι εσύ να αρχίσεις να τρέχεις. Αλλά αυτό τώρα τι είναι; Αφού τόσα χρόνια τα πράγματα όλο και χειρότερα γίνονται με αυτή την αλητότητα, ποιος έχει τι να περιμένει;

Άλλη μία χρήση για εκείνον τον ολυμπιακό μετρητή λοιπόν.

7 σχόλια:

eryx-t είπε...

Αυτός ο μετρητής αν μέτραγε "σωστά" θα έδειχνε το χρεος των ολυμπιακών που πληρώνουμε (κατά κεφαλήν, συνολικά και υπόλοιπο). Και θα έπρεπε να αντέξει όχι μόνο μέχρι το 2015 αλλά καμμιά 20ετία ακόμη.

Ιφιμέδεια είπε...

Η καλύτερη τιμωρία για τον κύριο Γαργάρα είναι να πλένει τα πιάτα στο εστιατόριο του κυρίου Καβούρη στο βυθό Μπικίνι. Εκεί που δουλεύει ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονάκης και ο κύριος Καλαμάρης.

Να δούμε τότε θα του άρεσε να του αφήνει σταθερό το μισθό του ο κύριος Καβούρης; Πολύ αμφιβάλω.

ou ming είπε...

Θα γλιτώναμε από αυτόν, μόνο αν τον στέλναμε σε έναν πλαστικό χειρουργό και του έκανε αναρρόφηση. Ολική. Από προσώπου γης. Ενώ τα λέει αυτά, ακούω ότι δίνει μόνος του αυξήσεις στον εαυτό του και παίρνει μηνιαίο μισθό γύρω στα 22.000 ευρώ. Έτσι μιλάω κι εγώ για λιτότητα, αγαπητή συντοπίτισσα.

ou ming είπε...

Γεια σου eryx-t. Δυστυχώς, όσο περισσότερο λειτουργεί αυτός ο μετρητής, τόσο περισσότερο θα πληρώνουμε εμείς για μπαταρίες. Εκτός αν βάλουμε κανέναν πολιτικό να τον κουρδίζει. Να φανεί και κάπου χρήσιμος.

Artanis είπε...

Μα αγαπητή μου, πως νομίζετε ότι διατηρούμε τη σιλουέτα μας; Με γιαούρτι silouete; Μα με την αλητότητα, ντε!
Αμε! Εγγυημένα αποτελέσματα με μηδέν λιπαρά και χαμηλά επιτόκια.

Υ.Γ. Το template το άλλαξες σε ολοκληρωτικό φτούξια, φτύνοντας το beige; Ή φταίει κάτι άλλο;

ou ming είπε...

Φταίει κάτι άλλο. Τι πταίει; Με mozilla περιηγείσαι;

Artanis είπε...

Ναι, του πάω το λουρί μου και με βγάζει βόλτα στο πάρκο. Αυτό πταίει;