27.4.06

Την εποχή της ατομικής ενέργειας αυτοί χρησιμοποιούν ακόμη τον τελεσίγραφο;


Μα το Μπούστη, μοιάζει εκπληκτικά με χιμπατζίπ.


Όμως, με τι βιογραφικό!
  1. Owner, oil and gas business
  2. Partner, Texas Rangers Baseball Team
  3. Governor of Texas
  4. President of the United States

(Τώρα που το ξαναβλέπω, κάπως φτωχό δεν είναι; Εντυπωσιακό man, ισχνό δε).

Μόλις μου ήρθε μια ιδέα. Εκείνον τον ηλεκτρονικό μετρητή που μέτραγε τις μέρες μέχρι την κωλυμπιάδα στην Κηφισίας γιατί δεν τον χρησιμοποιούν τώρα για άλλους σκοπούς, όπως για την αντίστροφη μέτρηση για το Ιράν; Μην πάει στράφι κι αυτός. Τόσα λεφτά κόστισε.

3 σχόλια:

Περαστικός είπε...

Υπάρχει μια επιφανειακή ομοιότητα, αλλά δεν είναι σωστό να υποτιμούμε τον κύριο στα δεξιά.

cyrus είπε...

Αγαπητή Ου Μινγκ

Ο Δαρβίνος είχε άδικο. Δεν κατάγεται ο άνθρωπος από τον πίθηκο. Το αντίθετο συμβαίνει, όπως φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες που παραθέτεις. Ο κύριος στα δεξιά (για να δανειστώ την Περαστική ορολογία) αποτελεί σαφώς δείγμα προχωρημένης εξελίξεως σε σχέση με τον κύριο στα αριστερά. Επίσης, ο κύριος στα δεξιά έχει καταφέρει και δυο πράγματα μόνος του στη ζωή, ενώ ο κύριος στα αριστερά τα πήρε όλα από τον μπαμπά του.

Μετά τιμής
Κύρος ο ΙΒ', αυτοκράτωρ πασών των Περσιών.

ou ming είπε...

Καθόλου δεν τον υποτιμώ τον κύριο στα δεξιά. Αυτός δεν θα έσφαζε πλήθη για τις μπανάνες του. Αλλά για φανταστείτε τον Μπους. Κοτζάμ πλανητάρχης, κοτζάμ ανώτερο ον και να είναι φως φανάρι πως μοιάζει με χιμπατζή. Είναι κι αυτό μια δικαιοσύνη. Λες κι ο Θεός τους κόλλησε αυτή τη μουτσούνα για να τους περιπαίξει. Λέω "τους" γιατί στο νου μου έχω και τον Κάριολο της Αγγλίας.