24.4.06

Η ανάδρομη Κοντολίζα

Σε μια αναλαμπή, έλυσα το μυστήριο της ατυχίας μου. Δεν πιστεύω στην αστρολογία, πιστεύω όμως ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένας πλανήτης με τους δικούς του νόμους και επηρεάζεται από τους άλλους πλανήτες που περιφέρονται γύρω του. Άκουσα χθες ότι Κοντολίζα Ράις έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα την Τρίτη. Η αρνητική επίδραση της Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης του πλανητάρχη στην ευαίσθητη ζωή μου είναι προφανής. Η Κοντολίζα παραμορφώνει την τύχη μου σαν τον μαγνήτη που πλησιάζει τα ρινίδια. Και να! Για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες μου, τη στιγμή που η Υπουργός ετοίμαζε τις βαλίτσες της, χάλασε και ο Blogger και δεν μπορούσα να δημοσιεύσω το ποστ μου με τίποτα.

Δεν είναι καλά τα σημάδια, Ιρανοί της Ατυχεράνης.

7 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Σεβαστή κυρία,

πιστεύω κι εγώ στο αλληλένδετο της μοίρας. Ο Μητσοτάκης γνωρίζει τη Μαρίκα, γεννιέται η Ψηλοντόρα, πάει στις Δυτικές Ινδίες, προσκαλεί την Κοντολίζα, χαλάει ο blogger, σας προδίδει ο ΟΤΕ. Τα δύο τελευταία δεν είναι καθόλου τυχαία. Η αντισκατασκοπεία των Αμερικανών δίνει και παίρνει και κύριος οίδε τι άλλο θα προκαλέσει.

Μήνυμα προς Κοντολίζα που καταφθάνει ως άλλος νυμφίος εν τω μέσω της νυκτός: "Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί".

ou ming είπε...

Σκαταστροφή, αγαπητή συντοπίτισσα. Κι όχι τίποτ' άλλο, είναι 1.30 το πρωί και έχω μείνει κι από καπνό.

cyrus είπε...

Όπως λέει και η Artanis, η Κοντολίζα έρχεται να δει την Ψηλοντόρα με (ε)ιρανικές προθέσεις. Αν, όμως, ισχύει το φαινόμενο της πεταφλούδας, τότε είναι όντως πολύ πιθανό η (ε)ιρανική επίσκεψη της ανάδρομης Κοντολιζας (που μάλλον έτρωγε μανδαρίνια εκείνη την ώρα) να δημιούργησε ένα μαύρο σύννεφο που να έκατσε ακριβώς από πάνω σου.

Κάνε κουράγιο, συντρόφισσα...

ou ming είπε...

Ψιλομπόρα οσμίζομαι, cyrusgeo. Λίγο η Κοντολίζα και η Ψηλοντόρα, λίγο κάτι χοντρέμποροι όπλων, νομίζω ότι πάνε για μια ψιλοαποψίλωση του πληθυσμού του Ιράν.

Artanis είπε...

Μη σκας. Χάνεις εσύ τη DSL, την παίρνω εγώ. Χτες που δεν είχες καπνό άνοιγα καινούριο εγώ.
Όμως, η συνομωσία του blogger χτυπάει και τις δυο. Προχτές εξαφανίστηκε όόόλο μου το template. Ευτυχώς το έσωσε από τα μαλλιά ο ιππότης.

I.P.Potis είπε...

Εγώ αγαπητή artanis απλώς έκανα το καθήκον μου, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην πυρΙρανική απειλή. Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στην Κοντορίζα του.

Artanis είπε...

thanks, i.p.potis. Βλέπω, όμως ότι σου έφυγε το ένα πόδι στην προσπάθεια. Είσαι τόσο γενναίος!