30.3.06

Μέλι-γάλα

Με μεγάλη συγκίνηση άκουγα χθες το βράδυ τις επανειλημμένες δηλώσεις μεταμέλειας της ΑΓΝΟ στην τηλεόραση. Μετά τη δέσμευση 64.317 κιλών προϊόντων της ως "μη κανονικών" από τον ΕΦΕΤ, ακολούθησε η διαβεβαίωση της εταιρείας για την άλλη, την καλή δέσμευση όσον αφορά την προστασία της υγείας του καταναλωτικού κοινού. Ήταν ένα λάθος, δήλωσε η ΑΓΝΟ, ένα μοναδικό παράπτωμα στην ιστορία της και δεν θα το ξανακάνει (χμμ). Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι τα προϊόντα αυτά δεν ήταν επικίνδυνα και ότι τελικά αποδεσμεύτηκαν και θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή (και 13) άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Δηλαδή δεν ήταν κανονικά για πόση αλλά για βρώση, δηλαδή δεν ήταν κανονικά για πόση αλλά για τόση, δηλαδή δεν ήταν κανονικά στη φέξη αλλά στη χώση, δηλαδή δεν τα βρήκαν κανονικά οι Αμερικάνοι αλλά οι Ρώσοι κτλ. κτλ.

3 σχόλια:

Περαστικός είπε...

Ωπ! Τους έπιασες στα πράσα ou ming! Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αποτυχία, κακή διαχείριση κρίσης, θυμίζει την αντίδραση άτακτων παιδιών "ήμουνα κακό μωλό μαμά, ζεν θα το ξανακάνω" και επιτείνει τη δυσπιστία. Δεν αναφέρονται καν συγκεκριμένα μέτρα που έλαβε η εταιρεία για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά ή ότι απολύθηκε ο υπεύθυνος (έφταιγε ο Μήτσος, αλλά του βάλαμε τις φωνές και τώρα όλα είναι εντάξει, έχει και έξι παιδάκια ο κακομοίρης...).

ou ming είπε...

Βέβαια τα πράσα δεν κάνουν τον παπά, Περαστικέ. Δεν θέλω να γίνω Τριανταφυλλόπουλος στη θέση του Τριανταφυλλόπουλου, αλλά καθώς δεν πιστεύω κανέναν πλέον και επιπλέον δεν έχω καμία όρεξη για δουλειά, είπα να κάνω μια αναζήτηση στο Ίντερνετ. Και ιδού!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω το καλύτερο είναι που πήραν πίσω τα γάλατα για μελλοντική χρήση.
Ελλαδάρααα....